Planet Remina / supp Féleth + Apokosmos

Konsert

Planet Remina / supp Féleth + Apokosmos

Lørdag 9.oktober 2021
19:30

Releasekonsert Planet Remina

Etter et år med mye jobbing og knoting er vi endelig stolte av å presentere vårt første album! Og vi har veldig lyst til å feire dette med en konsert på Driv sammen med to av våres favorittband fra her i nord. Ta på deg partyhatten og kom på konserten for å høre albummet i sin helhet, samt et par overraskelser vi har på lur!

Planet Remina

Planet Remina er et metal band fra Tromsø, Norge, som begynte å spille sammen sommeren 2019.
Musikken deres er mye inspirert av band som Gojira og Sepultura.

Bandet består av Stian Zion på trommer, Sander Bærøy Johansen på bass, Cecilie Hansen på gitar og backingvokaler og Juan Vazquz Garcia på gitar og leadvokaler.

Planet Remina begynte som et sideprosjekt av Stian og Juan som ønsket og starte et mer simpelt og rytmedrevent metal band for å få et lite avbrekk fra prog metal bandet de
spilte i. Med groovy og heavy gitar riff og tekster inspirert av horror comics fra Junji Ito tok sideprosjektet av og ble hovedfokuset til Stian og Juan.
For å fullføre bandet fikk de Sander med på bass, etterfulgt av Cecilie på gitar. Endelig var bandet sin line up klart, og har vist hjembyen Tromsø flere ganger at heavy groove metal lever i beste velgående.

Bandet har for øyeblikket gitt ut en singel, med en ny singel og et album like rundt hjørnet. Neste singelen 'Eternity' slippes 24. september, og debutalbummet slippes 1. oktober!

Féleth

Fremst i ledetoget av nord-norges dødsmetallere, lager Féleth skjærende, intens og teknisk musikk. Denne 5-manns støymaskinen fra Finnmark skriver blytunge riff-drevne låter, fletta sammen med intense melodiøse gitarer samt ekstreme vokaler i unison. De debuterte i 2020 med debutskive som ble godt tatt imot både nasjonalt og internasjonalt med sterke anmeldelser og en premiere på Metalinjection.

Kjent for sine energiske, tight og lett-hjerta opptredener er Féleth klar for neste steg i sin karriere!

Apokosmos

Apokosmos er et black metal band fra Tromsø. Musikken er inspirert av alt fra old-school black metal, til musikk utenfor normen som punk og death metal, og er energisk med god driv.
Kjente elementer av sjangeren blandes med nye idéer og lager et unikt, fengende lydbilde. 

Apokosmos består av:

Assur - bass
Cursed - trommer
Hekate - vokal
Hul - gitar

9. oktober
Dørene åpner
19:30