THE LAST INTERNATIONALE / Utsatt

Konsert

THE LAST INTERNATIONALE / Utsatt

Lørdag 9.oktober 2021
20:00

Kjære publikum,
Konserten med The Last Internationale den 9. oktober 2021 må dessverre utsettes. Årsaken er at konserten inngår i en større Europa-turné der restriksjoner for innreise til de landene turnéen skal innom er ulike fra land til land, noe som umuliggjør en turné av dette formatet.
Vi kommer tilbake med ny dato så fort vi får informasjon om ny turnéperiode. Når den nye datoen er klar kommer vi tilbake med info på e-post til alle registrerte billettkjøpere og i Facebook-arrangementet.

Kjøpte billetter vil være gyldig til ny dato, og det vil være mulig å refundere billett dersom ny dato ikke passer for deg. Inntil informasjon om ny dato foreligger ber vi dere om å holde på billettene deres. Hvis du vil ha refundering send e-post til driv@driv.no

THE LAST INTERNATIONALE

ISBJØRN SCENE

DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Konserten er utsatt til 09. oktober 2021.

Fans over hele verden mener at bluesrockerne The Last Internationale representerer fremtidens rebelske rock. New York-bandet omtales som ekte, Iidenskaplig og intime, og hylles for sine sterke liveopptredener. De har turnert sammen med storheter som Robert Plant, Neil Young, Kings of Leon, Lenny Kravitz og Rival Sons, for å nevne noen. En annen som sprer godord om bandet er Tom Morello fra Rage Against The Machine og Prophets of Rage:

- The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They're raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower..

9. oktober
Dørene åpner
20:00