Boy Pablo / Kansellert

Konsert

Boy Pablo / Kansellert

Vi jobber med å finne ny dato
Lørdag 24.April 2021
20:00

Konserten er kansellert. Vi jobber med å finne ny dato

Hvis du ønsker refundering av billetten - send e-post til driv@driv.no!

BOY PABLO
24. april 2021, KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Boy Pablo kommer til Tromsø!
Boy Pablo spiller på Driv!

Det er faktisk så kort tid tilbake som i 2017 at boy pablo (Nicolas Muñoz) slapp singelen "Everytime", selv om det kanskje føles lenger siden. Det er ikke rart med tanke på alt som har skjedd på den korte tiden. Den bare 21 år unge bergenseren må utvilsomt sies å være en av de raskest voksende popsensasjonene vi har sett fra Norge de seneste årene, hvor vi ikke bare har fått oppleve en energisk og friskt pust av en artist som har turnert for utsolgte spillesteder verden over, vært overalt i internasjonal media og radio, men også tatt i mot flere priser og vokst seg til å bli en av vår tids store musikkeksporter.
Selv om karrieren tok av i 2017 med popsensasjonen "Everytime", har han (Nicolas Muñoz) siden den gang følt seg mer knyttet til egen kunst enn noensinne. Det boy pablo-prosjektet som mest ble startet for gøy har siden den gang blitt en kreativ visjon han har fulgt med full styrke, og som allerede har tatt han svært langt i popverdenen.
Debutalbumet "Wachito Rico" slippes (som tidligere offentliggjort) til høsten, nærmere bestemt oktober.
Kort fortalt er tittelen er et chilensk uttrykk som røft oversatt betyr "kjekk gutt", og albumet kan sies å være både konseptuelt og biografisk. "Wachito Rico" kretser rundt en ung karakter skapt av Nicolas, og gjennom albumet får vi oppleve personens opp- og nedturer innen kjærlighetslivet.
Singelen "rest up" slippes (sammen med b-siden "people") den 21. august 2020 via 777 Music.
Samtidig med singelslippet offentliggjør boy pablo som nevnt en stor Europa-turné som inkludere Tromsø!

24. April
Dørene åpner
20:00