MIMMI

Konsert

MIMMI

Flyttet fra 04. sept 2020 til 12. mars 2021
Fredag 12.mars 2021
20:00

På grunn av retningslinjene rundt Covid-19 må annonserte konserten flyttes fra 04. sept 2020 til 12. mars 2021.
Alle kjøpte billetter vil bli overført videre til de nye dato!
Vi håper vårt publikum velger å beholde billettene og vi gleder oss til å se dere alle på konsert igjen snart!
Hvis du ønsker billetten refundert kan dette gjøres ved å sende e-post til: driv@driv.no
Ta vare på hverandre!

MIMMI
12. MARS 2021 KL. 20:00
ID: 18 ÅR

MIMMI leker herlig med sjangre, uttrykk og historiefortelling.
Albumet har fått navnet «Semper Eadem» etter dronning
Elizabeth 1 ́s motto «Always the same».
Den er både ekstravagant og nedtonet på samme tid. Noen kaller musikken hennes dark soul men selv har MIMMI valgt å kalle sjangeren for renessanse-pop, som omfavner både det visuelle, musikalske og tekstlige universet hun beveger seg i om dagen.
Hun er blitt sammenlignet med Kate Bush, Sinead O ́connor, Beth Gibbons og Beyonce. Dagsavisen anbefaler MIMMI sitt album som ett av de mest sentrale albumene i 2020 sammen med blant annet Thomas Dybdahl og Cezinando. Dagsavisen kastet terningen til og Avisa Tromsø til 5.
«Dette albumet slår helt på egen hånd knockout på lytteren»
Anmeldelse Dagsavisen, Mode Steinkjer
Albumet handler om å bryte med sin egen stereotypi: «Jeg har latt meg inspirere av dronning Elizabeth 1. Både av henne som person, tidsepoken, kostymene og musikken. Det har gitt meg mulighet til å utforske min egen musikk og meg selv som menneske på en ny måte. Bli født på ny på et vis», sier MIMMI om prosessen med albumet.
«Semper Eadem» er spilt inn i studioet Subsonic Society, som forøvrig også er Mimmi ́s plateselskap. Albumet er produsert i samarbeid med Vegard Kleftås Sleipnes. Med seg har hun også bl.a. Torgeir Waldemar, Ole Alexsander Halstensgård og Anders Møller som alle har hatt en finger med i spillet, både som musikere og som samarbeidspartnere.
«Mimmi er klar for gjennombruddet» Itromsø, Helge Matland
Nå gleder hun seg veldig til å spille en etterlengtet konsert i hjembyen sin.
Velkommen skal du være.

12. mars
Dørene åpner
20:00