Ekstra konsert: The Late Great / supp Vilde Bye

Konsert

Ekstra konsert: The Late Great / supp Vilde Bye

Lørdag 12.desember 2020
17:30

EKSTRA KONSERT

SNN SCENE

DØRENE ÅPNER KL. 20:00

The Late Great har ikke spilt konsert med fullt band i hjembyen på lenge. Bandet har gitt ut to kritikerroste album og har turnert landet på kryss og tvers de siste årene.
Det har vært et merkelig år dette, men bandet jobber med mye nytt materealet og da passer det bra med en skikkelig helaften nå rett før jul.
Det er duket for en sjelfull kraftpakke på hovedscenen på Studenthuset Driv i hjembyen.

————————————————————————

«De er heltente, tighte, fokuserte og samtid løsslupne, slik rock skal være. For det er jo rock dette er, i en herlig uhipp og tradisjonell kontekst. Thomassen synger sedvanlig bra og bandet er jo et konglomerat av noe av det beste byen har å by på. Dessuten ser de så jævla kule ut, et element som knapt kan overvurderes i rock»
-Egon Holstad

«Et av Nord-Norges viktigste rockeband. Med et drømmelag av musikere fra nordnorsk rocks øverste hylle har bandet sakte men sikkert, lag for lag, formet sitt unike lydbilde med referanser til Van Zandt, Petty, Dylan, Springsteen og Cave. Med kyndig håndverk, musikalsk presisjon og sterk innlevelse er The Late Great rett og slett noe man kan være meget, meget stolt av her nord.»
- Buktafestivalen 2019

«Glimrende fra Tromsø. Det er vanskelig å trekke fram enkeltlåter på et album spekket med godbiter»
-Øyvind Rønning, Dagbladet, Terningkast 5

«I det tonene fra ekstranummeret «Our Empire» fyller Drivs lokale, virker alle til å være like mette og fornøyde som undertegnede. Beskrivelser som «talentfulle» eller «lovende» passer dårlig i The Late Great sitt tilfelle. Denne konserten var nemlig en maktdemonstrasjon fra et band som allerede er blant landets aller, aller ypperste»
-Helge Skog , Itromsø

«Rock med stort hjerte»
-Popklikk

"Ti låter som hver for seg står fjellstøtt, og som sammen har blitt til et heidundrende solid debutalbum; et av landets beste band.»
- The Wilhelmsens, terningkast 6

------

Vilde Bye er en 17 år gammel singer-songwriter fra Tromsø. Hun spiller en blanding av folk, country, pop og rock. Repertoaret er en blanding av cover- og egenskrevne låter, og der alt fra The Beatles, The Rolling Stones, Stein Torleif Bjella, First Aid Kit og til Velvet Underground m.m. har blitt tolket. Hun arrangerer låtene selv, og fremfører dem ujålete og med sin helt egne signatur, alltid akkompagnert av en av sine mange gitarer.

12. desember
Dørene åpner
17:30