THE LAST INTERNATIONALE

Konsert

THE LAST INTERNATIONALE

Fredag 6.november 2020
20:00

THE LAST INTERNATIONALE

ISBJØRN SCENE

DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Fans over hele verden mener at bluesrockerne The Last Internationale representerer fremtidens rebelske rock. New York-bandet omtales som ekte, Iidenskaplig og intime, og hylles for sine sterke liveopptredener. De har turnert sammen med storheter som Robert Plant, Neil Young, Kings of Leon, Lenny Kravitz og Rival Sons, for å nevne noen. En annen som sprer godord om bandet er Tom Morello fra Rage Against The Machine og Prophets of Rage:

- The Last Internationale are one of my favorites in the next wave of rebel rockers. They're raw and real and mix East Village rock sensibilities with Battleship Potemkin firepower..

6. november
Dørene åpner
20:00