En magisk aften

Annet

En magisk aften

Hypnoseshow med Torgrim Holte og magiker Daniel Larsen
Torsdag 26.november 2020
20:00

Torgrim Holte har jobbet med Robbie Williams og hypnotisert kongefamilien i Saudi Arabia. I Sveits ble han promotert sammen med George Clooney, J. Lo og Brad Pitt og han har hatt live show på Broadway i New York.

Her hjemme er han mest kjent fra sin opptreden på Sportsklubben på VGTV og TV2-serien "Hjelp jeg er hypnotisert" i 2001 og "Over grensen" i 2002. Dette er noe av det mest spektakulære du kan oppleve live, der du eller dine venner blir kveldens store stjerner under hypnose.

Sjekk ut hvordan det så ut da han hypnotiserte Erik Follestad i Sportsklubben --> https://www.youtube.com/watch?v=qL8JRosuMqE

I tillegg har vi også med også magiker Daniel Larsen som sikrer en komplett magisk aften for alle involverte. Daniels varemerke er kvalitet og god kontakt med publikum. Hans show kjennetegnes av humor, spenning og magi som fjetrer publikum. Daniel har gjort flere TV-opptredener og har stått på flere av de største scenene i både inn- og utland, i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, Afghanistan og USA

Sjekk ut Daniel Larsen live på Norske Talenter her: https://www.youtube.com/watch?v=-dS9nx5OjEs

Dørene åpner: 20.00
Showstart: 21.00
Varighet: Ca 90 minutter

Ordinær: 315.-
Student: 175.- 

NB! Kun 50 billetter i salg

Ta hensyn til smittevern. Mistenker du at du kan være syk, hold deg hjemme!

Ved avlysning pga covid-19 vil alle billetter (eks. Billettgebyr) refunderes

26. november
Dørene åpner
20:00