Annual Rock Show

Konsert

Annual Rock Show

Lørdag 5.september 2020
20:00

SUBLIME EYES

Fra det regntunge Stavanger sørvest i Norge har det melodiøse thrash-/death metal-bandet Sublime Eyes stadig beveget seg mot større scener og et større publikum. De har delt plakat med noen av metallens større aktører – og uansett hvor Sublime Eyes spiller forlater publikum
konserten svette, med trøtte nakker og en vitamininnsprøytning man knapt har sett maken til.

23. august i fjor slapp Sublime Eyes albumet "Corrocean".

Mer av det brutale, mer melodi, mer groove, flere soloer og mer energi. Sounden er mer episk og mektig enn tidligere, der Sublime Eyes har tatt det beste fra de første utgivelsene og injisert inn ny inspirasjon, som skal få metal-publikummet til å dirre helt opp til de utstrakte metal-hornene.

OHMWORK

Ohmwork er en powertrio fra Tromsø som spiller hard rock/metal. Stilmessig kan man forestille seg at bandet har den ene foten i sent 70-tall og den andre i 20120. Bandet karakteriseres som høyt og kraftfullt i sitt musikalske uttrykk, ispedd mye melodiøsitet.

Bandet består av Anders L. Rasmussen på vokal og gitar, Helge Nyrud på bass og Børge Bendiksen på trommer. Alle tre bandmedlemmene har mange år bak seg i utallige rockeband både fra Tromsø og utenbys.

Ohmworks fjerde album "HorrorWorks" kom ut fredag 13. september 2019.

"HorrorWorks bør ligge under juletreet i alle hus der et metall-hue eller tre bor, for dette er noe av det beste som er gjort i sjangeren i 2019. Og da tar jeg med meg det største landet av dem alle; Utlandet. Vel blåst, karer!" (The Wilhelmsens)

STONEBREAKERS

Stonebreakers fra Tromsø er et hardtslående fyrverkeri av ujålete rock ’n’ roll med røtter i 70- og 80-tallets hard- og boogierock. Gitarist og låtskriver Lars er flasket opp på riff fra Angus Young og Petter Baarli og gir Stonebreakers en robust sound som serveres med store mengder energi og en god dose glimt i øyet, fra et kick ass liveband.

Med debutskiva "It’s All About Rock ‘n’ Roll" som kom ut 27. september sist høst setter de rockeskapet på plass og serverer en ti-retters meny bestående av røffe riff, kompromissløse basslinjer og tekster fra en hverdag fjernt fra glanset reality-TV og navlebeskuende blogger.

Stonebreakers et friskt pust fra tiden når musikk var ukomplisert og lykken en overstyrt gitar.

DESERT STATE OF MIND

Kveldens gjesteband! Ikke signert på Rob Mules Records, men framtida ser lys ut for disse gutta!

Desert State of Mind er et desert-rock band fra Tromsø som ble etablert i November 2018. Bandet drar inn elementer fra stoner og psychedelic rock for å skape harde rytmer og harmonier som gir ståpels. Musikken kan best beskrives som tungt og groovy som gjenskaper følelsen av å være på
“generator parties” i California.

Vel møtt!

5. september
Dørene åpner
20:00