Lisa Skoglund

Konsert
Lisa Skoglund

Lisa Skoglund

Releasekonsert
Lørdag 14.mars 2020
20:00

LISA SKOGLUND 14. MARS

SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Lisa er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tørr å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap. Hun har de siste årene fått rykte på seg for å skrive de vakreste, mest brutale tekstene nord-norsk musikkliv har hørt på lenge.

Lisa Skoglund er kanskje et relativt uskrevet blad for mange, men tromsøartisten skrev seg bokstavelig talt inn i mange hjerter med sitt gjennombrudd «Hjertefyll» i 2018. Den unge låtskriveren er en av flere spennende og nye artister med utspring fra Nord-Norge om dagen, og som følger den sterke visetradisjonen fra landsdelen med sterke og politiske tekster fremført på sin egne nordnorske dialekt. I sommer har festivaler som Trænafestivalen fått en liten smakebit på det nye albumet, og Skoglund var også en av artistene som ble plukket ut til bransjefestivalen Trondheim Calling tidligere i år.

Første singel «Hjertefyll» ble anbefalt av NRK P3 og har rotert på NRK P1. I år har Lisa spilt en rekke nordnorske festivaler som Bukta, Sørøyrocken og Festspillene i Nord-Norge og gjort support for Stein Torleif Bjella og Dagny.

Nå har hun spilt inn sitt debutalbum som slippes januar 2020. 

14. mars
Dørene åpner
20:00