Rocketman: Sing-along!

Film

Rocketman: Sing-along!

Onsdag 15.januar 2020
21:00

Årets Sing-along: Rocketman

Gjør deg klar for glitter, glam og en parade av udødelige hitlåter - og du kan synge med!

Det har allerede vært flere legendariske sing-along forestillinger på TIFF og årets utgave bør bli nok en innertier når vi inviterer til denne spesialforestillingen av ROCKETMAN! Varm opp sangstemmen, bli med på festen og få med deg den utrolige berg-og-dal-bane-livshistorien til stilikonet og artistfenomenet, Elton John, fra hans spede start som beskjeden pianist og låtskriver til en livslang karriere som rockestjerne som fyller de største stadioner verden rundt.

Med over 300 millioner solgte album og over femti Topp 40-hits, er Elton John blant verdens aller mest populære og folkekjære artister. I denne filmen spilles han av stjerneskuddet Taron Egerton, som gjør en uforglemmelig rolle som garantert vil bli stående som en milepæl i hans karriere. Så spenn fast sikkerhetsbeltene, syng med og la denne fantastiske filmen ta deg i rakettfart til stjernene!

Mere informasjon om filmen: https://tiff.no/program/2020/rocketman-sing-along

-------------------------------------------

Sing-along of the year: Rocketman

Get ready for glitter, glam and a parade of immortal hit songs - and you can sing along!

There have already been several legendary sing-along performances at TIFF and this year's edition should be another inertia when we invite you to this special performance by ROCKETMAN! Warm up the singing voice, join the party and bring with you the incredible rock-and-valley runway life story of the style icon and artist phenomenon, Elton John, from his late beginnings as a modest pianist and songwriter to a lifelong career as a rock star that fills the biggest stadiums around the world.

With over 300 million albums sold and over fifty Top 40 hits, Elton John is among the world's most popular and popular artists. In this film, he is played by star shooter Taron Egerton, who makes an unforgettable role that will surely stand as a milestone in his career. Then fasten your seat belts, sing along and let this amazing movie take you into rocket speed to the stars!

More information about the movie: https://tiff.no/program/2020/rocketman-sing-along

15. januar
Starter
21:00