DrivQuiz

QUIZ

DrivQuiz

Tirsdag 21.januar 2020
19:00

CAFÈEN
PÅMELDING FRA KL. 19:00 / QUIZSTART KL. 20:00
6 STYKKER PER LAG (MAKS) / 50 KR FOR QUIZARK
ENGELSKE SPØRSMÅL PÅ STORSKJERM

Velkommen til Quiz hver tirsdag!

Samle sammen dine mest kunnskapsrike venner og bli med på allmennquiz. Det kan være lurt å møte opp i god tid, da det alltid pleier å bli fullt. Kjøkkenet er som vanlig åpent til kl. 21:00 med egen quizmeny og det er også fullt mulig å ta med seg mat og drikke opp til salen. Vi vil også kåre en vinner i slutten av semesteret, så her lønner det seg å finne et lag + lagnavn som man trives med.

NB! Det er ikke Quiz disse tirsdagene, pga av:
28. januar - Nordlysfestivalen
18. og 25. februar - StudentUKA
7. april - Påskeferie

---------------------------------------------------------------------

QUIZ on DRIV at the CAFÈ

REGISTRATION FROM 19:00 / QUIZSTART 20:00
6 PIECES PER LAYER (MAX) / 50 NOK FOR QUIZARK
ENGLISH QUESTIONS ON BIG SCREEN

Welcome to Quiz every Tuesday!

Gather your most knowledgeable friends and join the public quiz. You may want to show up well in advance, as it always tends to be full. As usual, the kitchen is open until 10 pm. 21:00 with its own quiz menu and it is also quite possible to bring food and drinks up to the hall. We will also announce a winner at the end of the semester, so it pays to find a team + team name that you enjoy.

NB! It's not Quiz this Tuesday because of:
January 28. - Northern Lights Festival
February 18. and 2.5 - StudentUKA
April .7 - Easter holidays

21. januar
Påmelding fra
19:00