MODDI

Konsert

MODDI

Fredag 1.november 2019
20:00

MODDI
SNN-SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
SHOWSTART KL. 21:00

ID: 18 ÅR

Bustehode. Aktivist. Visesanger. Når Pål Moddi Knutsen går på scenen, vet du aldri helt sikkert hvilken versjon av senjaværingen du får. Men uansett om det er sensurerte sanger fra alle verdenshjørner, tonesatte dikt av nordnorske storheter som Helge Stangnes og Arvid Hanssen, eller klassikere som "House by the Sea", "Togsang" eller "Nordnorsk julesalme", fremføres det med smittende engasjement og glødende tilstedeværelse.

I høst feirer Moddi utgivelsen av sitt femte studioalbum, "Like in 1968". Albumet tar utgangspunkt i det historiske året 1968, i musikken og i de mange politiske bevegelsene som oppstod på slutten av sekstitallet. Moddi har latt seg inspirere av storheter som Fairport Convention og Jefferson Airplane, og skrevet sanger som er aktuelle for vår egen tid; sanger om norsk våpeneksport, maktspill, klimakrise – og om viktigheten av å bry seg.

Med seg på scenen har Moddi et stjernelag av unge norske musikere: Heroes & Zeroes-bassist Lars Tofte, det unge stjerneskuddet Veslemøy Narvesen på slagverk og strengeinstrumenter, pianomagiker Andreas Løwe bak en skog av tangenter og Moddis langvarige sparringspartner Katrine Schiøtt på cello. Det er duket for en medrivende helaften i sekstiåtternes tegn.

1. november
Dørene åpner
20:00