Resirkulert

Konsert

Resirkulert

Support: DJ Third Attempt, Ringo Moon og A Million Pineapples
Lørdag 19.oktober 2019
20:00

RESIRKULERT

SNN-SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Resirkulert fra Tromsø er et veletablert indierock-band og spillte på de fleste store norske festivalene allerede i konfirmasjonsalderen (Bukta, Øya, Slottsfjell, Træna og Riddu for å nevne noen). Musikken bærer ofte et gladtrist preg, med språksmarte tekster som omhandler alt fra f.eks å finne seg selv, surrealistiske verdener og samfunnskritikk. Siden gjennombruddet med radiohiten «Nederst på lista» i 2015 (da gjennomsnittsalderen var 16 år, og yngstemann var 14), har Resirkulert rotert jevnlig på både NRK P1 og NRK P3 med låter som «Før æ går til mitt», «Over vannet» og senest «Áddjá», «Palass» og «Feil vei». I 2017 kom debut-albumet «Du snakke for dæ sjøl» og nå i Oktober 2019 kommer altså oppfølgeren «For en dag, for et liv».

En bemerkelsesverdig evne til selvrefleksjon har resultert i en allmennt personlig plate som tar for seg både gledene og vanskelighetene med å finne frem på et sted i livet der man står ovenfor noe så stort som å etablere sitt eget liv. Låtene er innom selvrealisering, drikkekultur, hvordan vi glemmer at vestlig media ikke nødvendigvis er nok om du vil forstå helheten, ensomhet og vennskap; temaer og situasjoner man eksponeres for i samfunnet idag, både som unge og voksne. En viktig plate, i følge bandet.

Bandet legger ut på sin første Norges-turné i høst når plata er ute.
«For en dag, for et liv» slippes 4.oktober!

Support A Million Pineapples: A Million Pineapples består av fire tromsøjenter som elsker kombinasjonen av ananas og musikk. De kommer som et friskt pust med sin melodiske og alternative indierock, med røtter i 90-tallets skrangle-indierock som f.eks Pavement, Wilco og Pixies. Kvartetten har virkelig fått fart på bena med en rekke konserter rundt om i Tromsø de siste årene. De kom også på 2-plass under årets Rock Mot Rus – og er utvilsomt et fremadstormende ungt band man må få med seg live! A million Pineaples har en utrolig bra energi og låter med signatur. EPen deres har fått god repons og rikelig med avspillinger på Spotify.

Support Ringo Moon: Ringo moon spiller herlig poprock med stor variasjon i låtmaterialet og inspirasjonskilder som Kakkmaddafakka, The Libertines og The La´s. En sjarmerende gjeng med stor spilleglede på scena, og veldig gode dynamiske oppbygninger i låtene. Bandet vant årets Bukta Battle og er et fremadstormende tilskudd på Tromsøs musikkscene.

Support DJ Third Attempt: Helaftenen på Driv både startes og avsluttes med dansefest når DJ Third Attempt inntar mixebordet. Third Attempt, aka. Torje Fagertun Spilde, er et særdeles livlig tilskudd til elektronikamiljøet i Tromsø. Han er en 22 år gammel produsent og DJ som virkelig er i ferd med å etablere seg. På Driv sørger han for groovy og funky stemning både før og etter konserten, så det blir med andre ord enda mer dansbar musikk og gode vibes. Hans klubbkvelder er alltid ren lykke!

19. oktober
Dørene åpner
20:00