Hollywood

Konsert

Hollywood

Lørdag 5.oktober 2019
20:00

HOLLYWOOD

SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Det vakte oppsikt da tre av sin generasjons mest bemerkelsesverdige stemmer i norsk pop, annonserte at de har startet nytt band. Med Hollywood har Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska slått sine stemmer sammen en gang for alle.

Hollywood fungerer som et kreativt utløp for de tre låtskriverene, der de tør å utfordre sine egne grenser, både musikalsk og artistisk. Resultatet er musikk som vanskelig lar seg definere, men som har gjenklang fra 80-tallets powerpop og kantete synther, 90-tallets grenseløse ballader og selvsagt deres felles store kjærlighet for klassiske låtskrivere innen moderne popmusikk.

Den storslagne og vokalsterke debutsingelen «Monster» satte bandet på kartet, og fikk oppmerksomhet både i inn- og utland. Etter dette har de sluppet låter som perler på en snor, alltid like uforutsigbare, men med sterk personlighet og overraskende vendinger. Sin livedebut hadde bandet på den kredible og TV-sendte festivalen Arte Music Festival i Paris, og var et av de første navnene som ble offentliggjort til Øyafestivalen her hjemme. Hollywood ferdigstiller for øyeblikket debutplata, som slippes på deres eget plateselskap, Braveheart, i september.

5. oktober
Dørene åpner
20:00