Dienamic

Konsert

Dienamic

Fredag 13.september 2019
20:00

DIENAMIC
ISBJØRN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Dienamic som opprinnelig kommer fra Tromsø, men som nå er plassert i Göteborg, Sverige har nettopp sluppet sin nye singel 'Sonata Di Morte' med ledende spor som 'Terra Interficit'. Dette blir bandets tredje album.

Bandet har vært borte i mange måneder der de blant annet har vært i studio, skrevet og regissert sin nye live-serie og jobbet med sceneshow og bilde - er nå endelig klar til å treffe veien igjen, fra baksiden av denne eksplosive utgivelsen. 'Sonata Di Morte' har tatt lang tid å skrive, men tiden har gjort det enda bedre. Bandet er nå på vei hjem for å sparke igang Sound of Death Tour.

Dienamic så dagens lys i 2010, og siden deres utgivelse av deres selvtitlede EP og første live show, har de fått sitt super energiske live show til scenen. Med nesten 100 live shows under beltet, har de blitt en beinknusende femdelt metallakt som er blitt langt merke til i verden. Dienamic har allerede turnert i Japan, Sentral- og Øst-Europa, og Storbritannia samt i hjemlandet Norge og Sverige.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Dienamic, a bone crushing 5 piece metal act.  Origin Tromsø, but now re-located in Gothenburg Sweden. The band have just released their new single for Sonata Di Morte with leading track ‘Terra Interficit´ as a video to accompany. This will be the bands third full length album.

The band have been away for many months in the studio writing, recording and forming their new live lineup, stage show and image, and are ready to hit the road once again, off the back of this explosive release.​ 'Sonata Di Morte´ has taken a long time to write, but the time has made it even better. The band are now heading back home to kick off the Sound Of Death Tour.

Dienamic first saw the light of day in 2010, and ever since the release of their self-titled EP and first live show, they have been bringing their super energetic live show to the stage. With close to 100 live shows under their belt, they have become a bone crushing five piece metal act that are set to leave their mark on the world, one town, city and country at a time. Dienamic have already toured Japan, central and eastern Europe, and the UK along with their home country Norway and Sweden.
The band are addicted to touring and get out there every chance they have!

Foto by Pontus Fagerstedt

13. september
Dørene åpner
20:00