Jadudah

Konsert

Jadudah

Support: Neon Apartments
Lørdag 17.august 2019
20:00

JADUDAH + NEON APARTMENTS

SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Popbandet Jadudah spiller en herlig blanding mellom atmosfærisk pop med nydelige ballader, ispedd hardere pop med klare stikkere til rockens verden. Det hele bindes sammen av Helle Larsens magiske vokal som kan trollbinde et hvert publikum. Etter oppstarten i 2012 har bandet turnert landet rundt flere ganger, sluppet albumet «Strangers», og vært kåret til blant annet Ukas Urørt og Årets Underwood-band på Norwegian Wood. Låta «Never Look Back» ble sluppet i februar og gikk rett inn på listene til NRK P13. Den føyer seg inn i rekken av låter som blant annet «Messed Up» og «What We Built» som har blitt listet på NRK P3 og P13.

«Hysteria» som ble sluppet 5. april, leker bandet seg med en blanding av det elektroniske og akustiske med produsent Sondre Mjåland. Med flere norgesturnéer og festivaler under beltet, er Jadudah et særdeles solid liveband du ikke vil gå glipp av!

Neon Apartments spiller fengende, energisk og melankolsk indierock. Bandet har bygget seg opp i Tromsøs undergrunn i flere år, men i 2017 slo de virkelig til: Både som vinnere av Rock Mot Rus – og med en rekke minneverdige spillejobber i blant annet Arkhangelsk (RU), og som oppvarming for The Amazons (UK) i Oslo.

Fra sin spede begynnelse har Neon Apartments hatt som mål å ta folk et helt annet sted med musikken sin. Gjennom drivende grooves og flytende gitarlinjer, alt forankret i et distinkt tekstunivers, setter bandet sitt eget preg på dagens indie.

I fjor sommer slapp bandet sin debut-EP. Førstesporet Burning Cars har av P3 blitt beskrevet som både ”svevende indiepop” og et ”sjukt kick”, og har sammen med deres tidligere singel Waves blitt anbefalt på P3s Urørt-sider.

17. august
Dørene åpner
20:00