Hvordan sikre havets verdier med framtidas arbeidstakere?

Foredrag

Hvordan sikre havets verdier med framtidas arbeidstakere?

Tirsdag 9.April 2019
19:00

Senter for hav og Arktis inviterer til havdebatt i Tromsø!
Unge kloke hoder, deres kompetanse og arbeidskraft, blir avgjørende når Nord-Norge skal videreutvikle sine havnæringer og øke verdiskapingen. Likevel - tross stor etterspørsel - er det få som velger å etablere seg i regionen. Hvorfor går nord-norsk demografi i feil retning? Hva blir konsekvensene? Og hvor verdifull er egentlig den blå åker uten mennesker som høster fra den?

Dette arrangementet er del av konseptet Kystpuls fra Senter for hav og Arktis. I 2019 reiser vi norskekysten fra nord til sør for å skape den nære samtalen om hvordan vi skal leve av havet - nå og i framtiden.

Følg med her for oppdateringer om inspirerende innledere og debattanter. Arrangementet er gratis og åpent for alle. Vi byr på lett servering og en hyggelig havprat. Velkommen!

9. April
Starter
19:00