Vidar Villa + MEET & GREET

Konsert

Vidar Villa + MEET & GREET

Fredag 15.mars 2019
19:00

VIDAR VILLA
15. MARS KL. 19:00
ISBJØRN SCENE
ID: 18 ÅR

Siden Vidar Villa slo i gjennom i 2017 med superhiten ‘One Night Stand’, har han raskt blitt en av Norges største norskspråkelige artister, med over 65 millioner streams og fulle hus over hele landet.

Med låter som Moren Din, Jenter, Sjalu, Herregud og Et Par Rolige Shots Med Gutta fyrer han og bandet opp et show fullspekket med hits.

Vidar Villa skriver all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt. De fokuserer på humoristiske tekster, og tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk. Sammen turnerer de nå landet rundt med sin sterke låtkatalog og sitt solide live-show.

15. mars
Dørene åpner
19:00