Spidergawd

Konsert

Spidergawd

Support: Kryp
Fredag 1.mars 2019
20:00

SPIDERGAWD

SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Spidergawd har  tilnærmet  gått  under  jorda  i  2018,  men  ikke  for  å  hvile.  Tvert  om! 11.januar 2019  kommer  de  tilbake  med  sitt  femte  studioalbum,  med  den  innovative  tittelen;  'SpidergawdV'. Rolf  Martin  Snustad  (Barytonsax)  Hallvard  Gaardløs(Bass)  Kenneth  Kapstad  (Trommer)  og  Per  Borten  (Gitar/ Vokal)  har  nok  engang  laget  et  imponerende  album  i  tråd  med  Spidergawds  unike  sound.

Der  Spidergawd  I  og  II  blir  litt  som  dokumentasjonen  på  en  voksen  gjengs  lekestue,  er  Spidergawd  III  og  IV  hakket  mer  seriøse  album  med  litt  mer  bestemt  identitet. Spidergawd  V  fortsetter  i  samme lettgjenkjennelige  Spidergawd  stil,  med  NWOBHM-referansene  fra  IV,  samt  tyngden  fra  III. Kan  du  høre  for  deg  IV  med  et  aldri  så  lite røykfullt drag  mot  Black  Sabbath  så  vil  du  nok  være  i  nærheten  av  det  som  møter  deg  i  starten  av  2019. Spidergawd,  med  sitt  femte  album  i  ryggsekken,  blir  mulig  å  oppleve  på  norges  og  europaturné  fra  januar  t.o.m  mars  2019. In  2018, Spidergawd vanished  from  the  surface,  but not  to  rest.  Rather  the  opposite. On  the  11th  January  they  are  back  with  their  fifth  studio  album,  not  surprisingly  titled  'SpidergawdV'. Once  again  the  band  mates.

Rolf  Martin Snustad (Barytonsax) Hallvard Gaardløs (Bass)  Kenneth Kapstad (Trommer)  and Per Borten (Gitar/Vokal) have  managed  to  make  an  impressive  album  in  their  own  unique  sound.Where a sSpidergawdI  and  II  were  documentations  on  an  adult  musical  playground, SpidergawdIII  and  IVheaded  the  band  towards  a  more  serious  and  defined  identity.

With  the NWOBHM-references  from  IV  and  the  heavy  weight  from  III,SpidergawdV  is  very  much  recognizable  and  keeping  up  with  style. Imagine  yourself  in  a  boat  on  a  river  with spidergawd trees  and  black  sabbath  skiesand  you'll  be  close  enough  to  visualize  what  to  expect  in  the  beginning  of  2019. Spidergawd,  with  its  fifth  album  under  its  arm,  can  be  seen  on  tour  in  Norway  and  throughout  Europe  from  January  to  the  end  of  March  2019.

Support-band: Kryp

Rett fra Tromsøs kalde undergrunn kommer Kryp. Et tremanns pønkband med illsint attityde og kompromissløse tekster. Kryp har varmet opp for band som Die a Legend, HJELP og Barren Womb. De har også spilt på Stem Cellar Festival og Buktafestivalen. I 2018 slapp de debut EP-en sin med låter som «Hodeløse Jævla» og «Nazi-helvete». De har også vært med på samleplatene «2018: Pønk i Norge» og «Real Punk Rock Music is not on the Radio, Vol. 1».

Musikk: 
https://www.youtube.com/watch?v=D7h4uSHP2aQ

1. mars
Dørene åpner
20:00