Hotel Sundal

Konsert

Hotel Sundal

Lørdag 30.mars 2019
20:00

HOTEL SUNDAL

CAFÈEN
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
SHOWSTART KL. 21:00

ID: 18 ÅR

Hotel Sundal er på Hurtigrute-turnè og laurdag 30.mars er me endeleg klar for å servere distrikts-melankoli i den beste(!) byen i Noreg. Hotel Sundal speler distrikts-melankolsk fjordblues med lyriske røter i mellom anna Olav H.Hauge. Med norske, underfundige tekstar fangar Hotel Sundal stemninga i alt frå fråflytta industribygder og forlatte ferjeleier, til våryr kjærleik mellom høge fjell. Hotel Sundal består Torgeir Kismul Matre og Christian Bjølseth. I Tromsø har dei med seg hotelgjest Mariia Pihlainen på cello! Hotel Sundal har hausta gode kritikkar for sine to utgjevingar «Hus med kvit grus» og «Islagt Fjord», sistnemdte i samarabeid med forfattar Frode Grytten.

Musikk: https://open.spotify.com/album/7CvcLRyhCgzu3FWY7pq2R4

Bur det ein distrikts-melankolikar i deg? Stikk innom DRIV 30.mars kl 20!

30. mars
Starter
20:00