DJ Mogens og MC Johan Sørli aka Frode og Gard

DJ

DJ Mogens og MC Johan Sørli aka Frode og Gard

Fredag 15.mars 2019
23:00

Gard og Frode spiller plater. Liker du Sleater-Kinney, Pixies, Soundtrack of our Lives, Beck eller Björk, eller føler at du kanskje burde like dem, så er dette midt i blinken for deg.

"DJ"-duoen DJ Mogens og MC Johan Sørli består ikke overraskende av nettopp Gard og Frode. De studerte på UiT mens minidisc ennå var et legitimt format å nyte musikken sin på, og har stort sett tatt vare på CD-platene fra det glade nittitallet, selv om det ble hakk i noen av dem på nachspiel etter seine kvelder på Le Mirage.

I følge Gard og Frode har de usedvanlig god musikksmak. Gard er en musikalsk gourmand som kan by på alt fra The Dream Syndicate til Teenage Fanclub, Sonic Youth, DePress, Hüsker Dü, Eels, The Breeders og The Smiths, mens Frode egentlig bare liker R.E.M.

De er veldig glade for å ha fått lov til å spille plater på Driv, og lover en aften med utilslørt retrofetisjisme ispedd unntaksvise innslag fra etter 2010. Det ligger an til et variert sett (med opptil flere R.E.M-låter), og det er lov å forsøkvis bevege seg i takt med musikken, om man føler for det.

Kom innom for en hyggelig kveld hvor Gard og Frode prøver å sette på sanger etter hverandre fra DJ-bordet uten for lange pauser mellom hver låt.

CC: Gratis inngang / ID: 18 år

15. mars
Starter
23:00