StudentUKA: Staysman & Lazz

Konsert

StudentUKA: Staysman & Lazz

(SUPP. ORAL BEE & MR. PIMP LOTION)
Fredag 8.Februar 2019
21:00

STAYSMAN & LAZZ
SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 21:00
ID: 18 ÅR

StudentUKA  lager  en  helaftens  fest  for  byens  studenter  når  første  helga  kommer,  og  Staysman  &  Lazz  reiser  opp  til  Tromsø  sammen  med  Oral  Bee  og  Mr.  Pimp  Lotion  fredag  8.  februar  for  å  kjøre  show  på  samme  scene.  Her  lover  arrangøren  god  stemning  og  allsang. 

Staysmann  &  Lazz  var  i  2015  en  av  de  aller  mest  streamede  artister  –  sammen  med  store  navn  som  DJ  Broiler,  Nico  &  Vinz  og  Adelén.  Singlene  «Kaptein  Morgan»,  «Frk  Moet»,  «Brun  og  Blid»  og  «Se  så  Glad  Nissen  er»,  har  alle  flere  millioner  streams.  Sistnevnte  ble  streamet  over  3  millioner  ganger  bare  i  Desember,  og  var  helt  oppe  på  6.  plass  på  VG-lista.         

Duoen  fra  Fredrikstad  slapp  slitt  første  album  våren  2014,  «Helt  sykt  store  hits».  Staysmann  og  Lazz,  med  Stian  Thorbjørnsen  i  spissen,  spiller  utsolgte  konserter  i  alle  kriker  og  kroker  av  landet.  Senest  høsten  2015  fylte  de  Rockefeller  sammen  med  Katastrofte,  og  publikum  blir  servert  et  sceneshow  uten  sammenligning  når  denne  gjengen  inviterer  til  fest.  Våren  2015  deltok  duoen  i  MGP  med  sangen  "En  godt  stekt  pizza".

Etter  konsertslutt  åpner  Driv  opp  resten  av  huset  for  dobbel  karaokestemning  både  i  cafeen  og  på  Isbjørn  Scene.  Her  blir  det  allsang  og  god  stemning  helt  frem  til  sola  står  opp!  

8. Februar
Dørene åpner
21:00