StudentUKA: Razika

Konsert

StudentUKA: Razika

Klubbturné
Lørdag 9.Februar 2019
21:00

RAZIKA
ISBJØRN SCENE
DØRNE ÅPNER KL. 21:00
ID: 18 ÅR

30. november slipper Razika sitt fjerde album «Sånn kjennes verden ut»! Den  kommende  plata  markerer en ny start, med  både nytt  plateselskap, Jansen  Records, og nytt  samarbeid  med  produsent Matias  Tellez,  som  ikke  har  jobbet  med  Razika  siden  deres debutplate  i  2011. Vinteren 2019 legger de ut på klubbturné i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø.

Der de første albumene innebar en uimotståelig smeltedigel av ska, pop, punk og reggae, sterkt påvirket av de bergensbaserte bandene The Aller Værste, Gjennomslag og Program 81/82 og Alle Tiders Duster, skiller «Sånn kjennes verden ut» seg ut med et mer pop og rock-vennlig uttrykk. Tekstuniverset har modnet og består av fortellinger om livet i en brytningsfase. Tempoet er saktere, produksjonen er varmere og lydbildet større - men musikken er likevel energisk, livsbejaende og full av kraft.

Jentene  i  Razika  har  kjent  hverandre  siden de startet  på  barneskolen,  spilt  sammen  siden de var  femten  år  gamle, og bandet  har  holdt  på  i  snart  tretten  år. Det er ganske  unikt  i dagens  musikklandskap,  spesielt  med  tanke  på at medlemmene  fortsatt er midt  i  tjueåra.  Kjent for årevis med kontinuerlig turnering på alt av klubber og festivaler (Øyafestivalen, Slottsfjell, Bergenfest, Vinjerock ++) har de blitt et av landets tighteste band.

«Kjære alle sammen! Vi er tilbake! Etter en del prøving og feiling, er vi endelig klare for å vise dere det vi har jobbet den siste tiden. Vår nye plate «Sånn kjennes verden ut» kommer 30. november og vi gleder oss til å slippe første singel «En sjanse til» allerede 7. september. Etter jul legger vi ut på turné - kjøp billetter i dag så er du sikret plass! Tusen takk for tålmodigheten! <3 fra Marie, Marie, Maria og Embla»

Foto: Linn Heidi Stokkedal

Support 

A Million Pineapples er et indiepop-band fra Tromsø, bestående av fire unge jenter. I løpet av sine to år som band har de spilt på både store og små scener rundt om i landet. De har gjort seg bemerket i regionen med blant annet seier under Bukta Battle og en andreplass under rock mot rus 2018. Med deres lekne rytmer og fruktige melodier skriver de om alt fra deres lærdom i mattetimen til historier om Tintin. Høsten 2018 slapp de sin første singel «Safe Zone», noe som nylig ble etterfulgt av singelen «Moonstone» – dette til stor begeistring blant publikum! Februar 2019 vil bandet også slippe sin debut EP.

Deres uformelle og nære kontakt med publikum på konsertene når ut til alle i lokalet, og gir en unik konsertopplevelse. Framover er de blant annet å finne under Nordlysfestivalen 2019. Dette er et fremadstormende ungt band man bør få med seg!

9. Februar
Dørene åpner
21:00