StudentUKA: Dagny

Konsert

StudentUKA: Dagny

​SUPPORT: WHITE ASCOT
Fredag 15.Februar 2019
20:00

DAGNY – NORGESTURNÉ 2019

SUPPORT: WHITE ASCOT
SNN SCENE
DØRENE ÅPNER KL. 20:00
ID: 18 ÅR

Suksesshistorien  fortsetter,  og  Dagny  legger  ut  på  ny  Norgesturné!  Med  sine  imponerende  liveopptrender,  og  et  arsenal  av  hits,  har  Dagny  etablert  seg  som  hele  landets  popyndling.  I  februar  og  mars  kan  du  oppleve  den  sjarmerende  og  talentfulle  artisten  i  en  by  nær  deg.   

Dagny  slo  gjennom  med  «Backbeat»  og  «Fool’s  Gold»  fra  den  kritikerroste  ep-en  «Ultraviolet»  i  2016.  Hun  overbeviste  stort  under  by:Larm  samme  år,  og  har  fortsatt  å  levere  hit  etter  hit.  «Wearing  Nothing»  ble  nominert  til  Spellemann  i  kategorien  Årets  låt  i  2017,  og  «Love  You  Like  That»  var  på  Billboards  liste  over  verdens  beste  låter.  Billboard  trakk  henne  i  tillegg  frem  som  en  av  popstjernene  å  følge  med  på  i  2018.  Dagnys  nyeste  singler  «That  Feeling  When»,  «Used  To  You»  og  megahiten  «Drink  About»  med  Seeb  har  gått  sin  seiersgang  på  radio,  og  sistnevnte  har  blitt  streamet  over  60millioner  ganger  på  Spotify.  I  2018  har  også  3  av  låtene  hennes  vært  å  høre  i  den  populære  amerikanske  TV-serien  «The  Bold  Type». 

Det  er  ikke  mange  artister  som  har  like  mye  utstråling  og  popteft  som  Dagny.  VG  beskriver  henne  som  «Festens  midtpunkt»,  mens musikknyheter.no skriver  at  «Hun  har  en  tilstedeværelse  på  scenen  det  er  vanskelig  å  matche,  og  det  gode  humøret  smitter  over  på  resten  av  salen».  Tromsøværingen  har  velfortjent  opparbeidet  seg  et  rykte  som  en  fantastisk  liveartist  og  turnert  verden  over.  Hele  5  av  8  show  var  utsolgt  på  hennes  turné  i  Nord-Amerika  denne  våren,  og  hun  avsluttet  nylig  en  suksessfull  festivalsommer  med  17  show  i  Norge  og  utlandet.  I  oktober  spiller  hun  i  Asia  for  første  gang,  og  følger  opp  med  en  rekke  konserter  i  Europa.   

Det  en  glede  å  annonsere  at  Dagny  vender  tilbake  til  hjemlandet  for  en  omfattende  Norgesturné  i  februar  og  mars  2019.  Ikke  gå  glipp  av  sjansen  til  å  oppleve  popmagien  hun  skaper  når  hun  inntar  scenen!

SUPPORT

Det populære soulbandet White Ascot har sitt utspring fra musikkonservatoriet i Tromsø. Lyden av bandet har blitt beskrevet som en intelligent miks av neo-soul, jazz og pop. De siste årene har de tatt
store steg og de har de nå gitt ut en EP, spilt inn flere musikkvideoer og etablert seg som et svært populært liveband med et distinkt sound. Bandet jobber for tiden med sitt debut-album, men tar seg selvfølgelig fri fra studioet når de skal varme opp for DAGNY!

White Ascot is a Norwegian jazz/soul band with the members Frida Lydia Hansen, Adrian Danielsen, Kjell Audun Holestøl and Mikael Pedersen Jacobsen. Despite their clear references to neo-soul and pop you can experience their music as a refreshing input to the landscape of hiphop,
electronica and funk. White Ascot released their first EP «Pilot» in 2016 and went on tour with it the same year. Their next release «Hahaha (Losing my mind)» (2017) met good feedback, so after touring Norway in 2018 they started working on their first album, which will be released in 2019.

15. Februar
Dørene åpner
20:00