Annual Rock Show

Konsert

Annual Rock Show

Fredag 22.Februar 2019 til Lørdag 23.Februar 2019
21:00

ANNUAL ROCK SHOW
22. - 23. FEBUAR
DØRENE ÅPNER KL. 21:00
ID: 18 ÅR

Billetter til dagspass - fredag - HER

Billetter til dagpass lørdag - HER 

Billetter til hele helgen - HER

Da nærmer det seg Annual Rock Show i Tromsø igjen! Fredag 22. og lørdag 23. februar arrangerer vi igjen den årlige metal-festivalen på Studenthuset Driv! To kvelder med beintøffe band fra plateselskapet Rob Mules Records. Om ikke lenge lanserer vi første band - så følg med på denne sida!

Rob Mules Records kan per dags dato skilte med følgende band på rosteren: Razorbats, Endolith, Vederkast, Hellflower, Phandrom, Tonic Breed, Veislakt, Art of Deception, Ohmwork, Spitfire Norway, Haunted By Silhouettes og Adjentist.

Hvem av disse som stiller vil tida vise ...

22. Februar
Dørene åpner
21:00