Bohemian Rhapsody: Sing Along!

Film

Bohemian Rhapsody: Sing Along!

Onsdag 16.januar 2019
20:00

Vi har fått tak i en helt ny sing-along-versjon av BOHEMIAN RHAPSODY (2018). Rens stemmebåndene og velkommen til en kveld med Queen-o-mania på Driv!

BOHEMIAN RHAPSODY er en hyllest til Queen, deres musikk og deres ekstraordinære vokalist Freddie Mercury, som trosset stereotyper og ble en av verdens mest elskede entertainere – fantastisk spilt av Rami Malek i denne filmen. Vi følger bandets fremgang gjennom deres ikoniske låter og revolusjonerende lyd - og deres nedtur i takt med at Mercurys livsstil spinner ut av kontroll og at han velger å satse på en solokarriere. Freddie Mercury, som har lidd sterkt uten samarbeidet med Queen klarer å samle bandet til en triumferende gjenforening ved Live Aid hvor Mercury, som står ovenfor en livstruende sykdom, leder Queen gjennom en av de mest fantastiske opptredener i rockemusikkens historie.

16. januar
Starter
20:00