DJ Mogens og MC Johan Sørli

DJ

DJ Mogens og MC Johan Sørli

Fredag 7.desember 2018
23:00

Lurer du også på om Cezinando er et porugisisk brennevin? Fay Wildhagen, var ikke det søsteren til Herman Wildenvey? Blir du overraskeet over at Benik ikke er en mann? Synes du også den moderne populærmusikken er litt vanskelig å orientere seg i? Da er det mulig at nettopp dette er noe for deg. 

"DJ"duoen DJ Mogens og MC Johan Sørli består ikke overraskende av nettopp Gard og Frode. De studerte på UiT mens minidisc ennå var et legimit format å nyte musikken sin på, og har stort sett tatt vare på CD-platene fra det glade nittitallet, selv om det ble hakk i noen av dem på nachspiel etter seine kvelder på Le Mirage. 

I følge Gard og Frode har de usedvanlig god musikksmak. Gard er en musikalsk gourmand som kan by på alt fra The Dream Syndicate til Teenage Fanclub, Sonic Youth, DePress, Hüsker Dü, Eels, The Breeders og The Smiths, mens Frode egentlig bare liker R.E.M. 

De er veldig glade for å ha fått lov til å spille plate på Driv, og lover en aften med utilslært retrofetisjisme ispedd unntaksvise innslag fra etter 2010. Det ligger an til et variert sett (med opptil flere R.E.M-låter), og det er lov å forsøkvis bevege seg i takt med musikken, om man føler for det. 

Kom innom for en hyggelig kveld hvor gard og Frode prøver å sette sanger etter hveranders DJ-bord uten for lange pauser mellom hver låt.

CC: Gratis inngang / ID: 20 år 

7. desember
Dørene åpner
23:00