Big Bang - Juleturnè

Konsert

Big Bang - Juleturnè

Lørdag 15.desember 2018
21:00

BigBang
SNN-Scenen
Døråpning kl. 21
ID: 18 år

Førjulskonsert med Bigbang er for mange en nødvendig del av den årlige juletradisjonen, og bandet leverer i desember varene for 12. året på rad. Som vanlig får både Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø, Ålesund og Oslo besøk, men denne gangen er også Haugesund invitert med på festen.


Bigbang har holdt en lav profil de siste par-tre årene mens Øystein, Nikolai og Olaf har syslet med soloutgivelse og andre prosjekter. Nå er det derimot ting i gjære, og trioen varmer allerede opp til et mer aktivt år i 2019. Før den tid er imidlertid adventstida og noen ytterst få sommerfestivaler eneste mulighet til å se dette formidable livebandet på en scene. Sikre deg billett til julestemningen allerede nå, og gjør klar for et spillesugent Bigbang og klassikere som Girl in Oslo, To The Mountains og Wild Bird.

15. desember
Dørene åpner
21:00