RSP & Thomax: Prosjekt «XO Planet»

Konsert

RSP & Thomax: Prosjekt «XO Planet»

Lørdag 17.november 2018
21:00

RSP & THOMAX 
SNN-Scenen
Døråpning kl. 21
ID: 18 år

Om prosjektet
Harstadrapperen RSP og Bodøprodusenten Thomax samarbeidet for første gang i 2010, da de laget Nord-Norgeanthemet «Nordaførr» i siste liten før en opptreden på Bodø Hardcorefestival. Siden har de fortsatt å jobbe sammen, og etablert seg som den mest populære nordnorske rapgruppen, med Thomax sin trademark samplebaserte sound og RSP sin energiske vokal som sammen blir en slags “urban møter norsk folkemusikk og nordnorsk patriotisme”.

Mellom 2010 og 2015 de gitt ut 4 EP-er, gjort flere hundre liveshows og har ett stykk Nord-Norge-anthem på sin felles CV. De har streamet 9,6 mill på Spotify, fått fast plass i folks spillelister og samarbeidet med flere norske artister som Sondre Justad, Fredrik Olsen (Kråkesølv) og Klish.

Kampanjen
«XO Planet» er den andre singelen fra prosjektet, men også et fanprogram og en nettside. Låten handler om å kolonisere verdensrommet fordi jorda er kjedelig, og i den anledning har vi startet et fiktivt romprogram, hvor alle kan melde seg på og få en plass i raketten.

Operasjon XO planet består av rekrutteringsvideo, nettside, telefonnummer til vervetelefon, kadettkort mm. Kadettene som vi kaller dem, er med på album-release og videre. Dette ved å få tilbudt limited edition merch, rabatterte konsertbilletter, forhåndstitt og lytt på det som kommer. Foreløpig har vi ca 400 påmeldte kadetter, målet er ca 2000.

For å engasjere med mer enn materielle goder og tilganger til musikk og merch før releasedag, vil vi gjøre kadettprogrammet mer interaktivt gjennom å stille spørsmål til de registrerte kadettene for å luke ut noen som får stige i gradene på romraketten. Dette for å skape engasjement og luke ut fans som er ekstra interesserte og dedikerte og gi dem tilgang på ytterligere fordeler.

17. november
Dørene åpner
21:00