Hausner: Releasekonsert

Konsert

Hausner: Releasekonsert

Support: Marni Kruse
Fredag 9.november 2018
20:00

HAUSNER
Isbjørn Scene
Døråpning kl. 20
ID: 18 år

Hausner er et ferskt Tromsøband og virkelig i vinden om dagen. Bandet slapp i februar 2018 debutsingelen ”Alt Du Vil Ha” med tilhørende musikkvideo. Låta har versert jevnlig på både nasjonal og lokal radio, og ble omtalt som ”en knallåt” av P3 og Hausner som ”et band å følge med på i tiden som kommer”. Aktivitetsnivået til Hausner har vært høyt med påfølgende release av singlene ”Du e”, ”GLEMT” og det foreløpige siste slippet, ”DANSE”, i april.

Tromsøbandet består av:
Ole Remi Hausner (Vokal/Gitar)
Michael Larsen (Trommer)
Tord Markussen Hammer (Bass)
Martin Pettersen (Gitar)
Martin Jensen (Tangenter)

Med drømmende tekster pakket inn i svevende synth, drivende basslinjer og vrengte gitarer, glir Hausner inn i indie-sjangeren med bris av pop/rock.
Konserten på Driv er det eneste Tromsø-showet i 2018 for Hausner, og vi håper du blir med på festen!

Support: Marni Kruse er en singer/songwriter fra Færøyene som har bodd i Tromsø i 3 år. De seneste årene har Marni reist rundt og spilt konserter rundt i Skandinavia. Nå i oktober skal han i studio for å spille inn nytt materiale, noe vi helt sikkert får høre mer til under hans opptreden fredag 9. november

9. november
Dørene åpner
20:00