Grønn Fredag

Annet

Grønn Fredag

Arrangeres av DNT Ung
Fredag 23.november 2018
16:00

Turutstyr trenger ikke være nytt for å gjøre nytte! Derfor arrangerer DNT ung Troms den 23. november Grønn fredag – en motpol til kjøpehysteriet på Black Friday. Kjøper du mindre og brukt, sparer du både miljøet og lommeboka. Vinn-vinn, sier vi!

Eller, faktisk vinn-vinn-vinn! For det hele skjer på scenen i kafeen til Studentsamfunnet Driv, så dette blir også en trivelig ettermiddag!

Så har du en delvis slitt ryggsekk? En litt for stor goretex-jakke? Ski som bare står i boden, eller kanskje et par fjellsko du aldri bruker? På Grønn Fredag kan du bytte det og gi det et nytt liv i noen andres hender, samtidig som du kan få noe noen andre ikke trenger lenger.

Konseptet fungerer som følger:

1. Du kan BYTTE eller GI BORT utstyr til noen andre som trenger det. Lever inn noe, og få muligheten til å bytte til deg utstyr du har bruk for. Ønsker du å gi bort uten å ta med deg noe er du selvsagt velkommen til det.

2. Du kan SELGE utstyret ditt ved at vi klistrer en lapp på produktet med pris og ditt telefonnummer, slik at kjøperen kan vippse deg penger. Du bestemmer prisen selv, og kan velge om du ønsker å være der på kvelden om en kjøper for eksempel skulle lure på noe vedrørende ditt produkt.

PS. Dersom du ønsker å ta med tilbake igjen eventuelt ikke solgt utstyr, må du være på Driv klokka 20.00. Hvis du derimot ønsker å donere det som ikke er solgt til TURBO - gratis utlån av tur- og fritidsutstyr, skal vi gjerne levere det dit for deg. Dette avtaler vi når vi møtes :)

23. november
Starter
16:00