Joddski U18

Konsert

Joddski U18

Lørdag 13.oktober 2018
18:00

JODDSKI
SNN-Scenen
Døråpning kl. 17
ID: 15-19 år

JODDSKI annonserer nytt album og slippturné

Tungtvann-veteranen Joddski har ikke ligget på latisden siste året. Bokutgivelse -med påfølgende bokbadturne, samarbeid med hiphop-legender som Sugarhill Gang og Melle Mel er bare toppen av isfjellet. Til høsten er han klar med albumet Glasshuset og påfølgende Norgesturné.

Den Halvdan Sivertsen-samplende «Gata», var første smakebit fra det kommende prosjektet, og da Joddski toppet plakaten på Blåfrostfestivalen i februar (til terningkast 6) fikk publikum servert flere låter fra det kommende albumet. Nylig slapp han den fløyelsmyke singelen «Dumsnill» med Bodø-rapper og NMG-Huset-medlem Mats Dawg. Den pastellfargede musikkvideoen viste en ny side av legenden, mysende inn i sola, med blomster dalende ned omkring ham.

Begge låtene blir å finne på albumet «Glasshuset» som slippes til høsten. Albumet er produsert av den Bodøbaserte Darkside Of The Force-legenden Salvador Sanchez.
Sammen har de to tilårskomne pionérene skrudd sammen det Joddski kaller «den ultimate 40-årskrisa» på plate. Dette har de gjort i studioet Hønsehuset, der Joddski gjorde noen av sine første innspillinger for godt over 20 år siden.

Norgesturneen starter i Trondheim 14. september på Cafe Skuret, og avsluttes på Sinus i Bodø 21. desember.

I sommer ser du Joddski live på Karlsøyfestivalen, Trænafestivalen, God Nok og Naustvikafestivalen, samt som DJ på Pstereo.

13. oktober
Starter
18:00