Studentgudstjenesten

Annet

Studentgudstjenesten

Mandag 23.April 2018
18:30

Vi inviterer på ny til ei storslått gudstjeneste for studenter og unge voksne i Tromsø! Vi fortsetter suksessen og rigger til på Driv sin største scene med heidundrandes lovsang, fantastisk fellesskap og velsmakende kveldsmat! Du og alle dine venner er hjertelig velkommen til et givende arrangement og til et trygt miljø. Gudstjenesten blir arrangert på Studentsamfunnet DRIV i Tromsø sentrum.

Dette er en gudstjeneste med stor takhøyde og lav dørstokk! Uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hva du bærer på er dette et arrangement du kan føle deg velkommen i. Vi ønsker at du som er nysgjerrig, du som er sikker, du som er tvilende og du som ikke har peiling skal kunne delta på 18:30 og oppleve at vi har noe å gi til akkurat deg! Derfor håper vi dere som deltar vil invitere med andre og at dere som er blitt invitert takker ja. 

18:30 er et samarbeidsarrangement mellom Studentprestene i Tromsø, Norkirken Tromsø, Filadelfia Tromsø, Frimisjonen Tromsø, Kristent Fellesskap Tromsø, OKS Tromsøkirka, Laget i Nord og StudentKRIK Tromsø, Frelsesarmeen og Tromsø Kristelige Studenterforbund! Med andre ord favner vi bredt, og ønsker å skape relasjoner og bånd på tvers av ulike miljø og kulturer. Velkommen til DRIV! Arrangementet er gratis.

23. April
Starter
18:30