The Bonnevilles og Sunshine Reverberation

Konsert

The Bonnevilles og Sunshine Reverberation

Fredag 8.desember 2017
21:00

The Bonnevilles og Sunshine Reverberation
Isbjørn Scene
Døråpning kl. 21
ID: 18 år



Fredag 8. desember blir det splittkonsert på Driv. Denne dagen slippes The Bonnevilles sitt "Folk Art And Death of Electric Jesus" og gis ut på Blues For The Red Sun i superbegrenset opplag. Platen ble gitt ut tilbake i 2012 og blir nå gitt ut på vinyl for første gang. Den blir tilgjengelig på svart/grønn splatter og grønn/svart splatter vinyl og blir å få kjøpt på konserten og på Backbeat fra denne fredagen.

I tillegg har Sunshine Reverberation akkurat kommet seg ut av studio og er klar for å rocke! Sunshine Reverberation er et fantastisk garasjepunkband sterkt påvirket av psychedelia og krautrock. Bandet kommer fra Tromsø og har eksistert siden 2014. Referanser som Ty Segall, Thee Oh Sees og The Jon Spencer Blues Explosion trekkes frem når bandets fuzz-infiserte lydbilde skal beskrives.

The Bonnevilles er en nordirsk garasjerock duo, som spiller fuzzy, melodiøs og herlig bluesrock. De er det desidert feteste bandet som kommer ut av Nord-Irland siden Them og Stiff Little Fingers.

De har tre studioalbum bak seg (hvorav Folk Art And Death of Electric Jesus er nummer to), og har etablert seg som en av Europas beste alternative blues acts. De har delt scene med band som Left Lane Cruiser, James Leg, Johnny Walker og Guadalupe Plata. Deres konserter i Tromsø i sommer på Buktafestivalen og Backbeat var en av de desidert fineste konsertopplevelser i byen i 2017. Nå kommer de tilbake for å avslutte et fantastisk konsertår.

The Bonnevilles består av Andrew McGibbon Jr. på gitar og vokal og Chris McMullan på trommer.

8. desember
Dørene åpner
21:00