SATYRICON

Konsert

SATYRICON

Lørdag 25.november 2017
21:00

De norske black metal legendene SATYRICON har signert en verdensomspennende avtale med Napalm Records og skal inn i studio og spille inn et helt nytt album!

Da de ble formet i 1991 i Oslo gjenoppfant SATYRICON en verden av ekstrem musikk. Med deres tredje albumet 'Nemesis Divina' utgitt i 1996, var deres status et av de mest vesentlige og kreativt viktige bandene i norsk svart metall. Da dette mest beryktede og innflytelsesrike stykket 'mørk kunst' ble vellykket relansert med Napalm Records våren 2016 og i feiringen av bandet 20 årsjubileum, markerte det en hjørnestein for å utvide forholdet til en verdensomspennende rekordavtale mellom den østerrikske etiketten og pionerer av svart metall i SATYRICON.

Thomas Caser, administrerende direktør i Napalm Records har sagt følgende: „We are proud to announce the signing of one of this most influential Extreme Metal act and pioneer of a whole genre. This upcoming album will surely set another mile stone in Heavy music and we are honoured to release it this fall!”

SATYRICON jobber allerede hardt i studioet og utgivelsen av deres nye album er satt til 22. september. En europeisk turnetur til støtte for den kommende platen vil sparke den samme helgen.

SATYRICON har ikke bare inspirert hele sjangeren, men de har også alltid
utmerket seg bra live. Deres kraftige og stemningsfulle forestillinger, spisset av deres karismatiske frontman og visjonær, samt trommeslager vil alltid være av en minneverdig og spesiell begivenhet du aldri vil glemme. 

25. november
Dørene åpner
21:00