OHMWORK

Konsert

OHMWORK

Lørdag 11.november 2017
21:00

Ohmwork slipper dobbeltalbumet, "Alyssa Drone" på vinyl, CD og digitalt 20. oktober. I den forbindelse drar de ut på en mini-turne - fra Alta i nord til Sandvika i sør. 11. november gjester de Isbjørn scene. Utgivelsen er et konseptalbum som forteller historien til piratdronninga, Alyssa Drone.

Ohmwork har siden oppstarten i 2012 spilt over 60 konserter, inkludert en handfull festivaler, gitt ut to album, en EP og tre singler.

”Ohmwork er den råeste powertrioen i Nord-Norge, og skal du bare sjekke et metallband i år så bør det bli denne gjengen.” (5/6 i The Wilhelmsens, juni 2016).

”Klassisk heavyrock, sterke låter, og solid framføring." (5/6 i Scream Magazine, august 2016).

"From 'Burning Question' to 'Veil Of Sanity' and the seven spammers in between, nitrogen is burned up faster than the engines can fill as they fly across everything from Iron Maiden, Sabbath to Slayer back and forth.” (9/10 i Metalliville, desember 2015).

11. november
Dørene åpner
21:00