Temafest: TIDSMASKINEN

STUFF

Temafest: TIDSMASKINEN

Lørdag 29.April 2017
23:00

Get ready to celebrate Studentsamfunnet's 50th aniversary with a trip through the ages! Each of our bars will be decorated to celebrate a different generation in Studentsamfunnet's history, so wether you want to re-live the 80's or just celebrate today, get ready for a fantastic night!

Vi feirer 50-årsdag med en tidsreise gjennom årene Studentsamfunnet har eksistert. Gjenlev 60- og 70-tallet i cafeen, reis videre til 80- og 90-tallet på SNN-scene, og videre opp til nåtiden på Isbjørn. Enten du ønsker å mimre om en tideligere epoke eller trives med dagen i dag, så er det bare å gjøre dansefoten klar for den beste musikken gjennom 50 år, og glede seg til alle de morsomme historiene og bilder som hører med!

29. April
Dørene åpner
23:00