SUNSHINE REVERBERATION

Konsert

SUNSHINE REVERBERATION

Slippkonsert
Fredag 21.April 2017
21:00

21. april slippes debutalbumet til Sunshine Reverberation «Sunshine Reverberation». Dette feires med slippkonsert på gulvet på SNN-scene samme dag! Bandet skal nemlig ikke spille en tradisjonell konsert oppe på scenen, men nede på gulvet midt blant publikum. Måler er å komme nærmere publikum og samtidig være en del av publikum.

Sunshine Reverberation er et garasjepunkband sterkt påvirket av psychedelia og krautrock og skaper en sonisk plass som ligner på artister som King Gizzard, Ty Segall, Thee Oh Sees og White Fence. Hører du etter vil du også kunne finne spor fra Iggy & The Stooges og The Jon Spencer Blues Explosion.

Bandet har eksistert siden 2014 og ble dannet i hjertet av Tromsø. Sunshine Reverberation fant hverandre over lange jam sessions i kjelleren på en møbelforretning, her fant de også sin unike psykedeliske, fuzzy og melodiske lyd. De har siden starten vært konstant blakke, og har måtte følge en veldig streng do-it-yourself-filosofi.

Sunshine Reverberation starter rolig, kontrollert og drømmende før de plutselig går over i støyende, krusete punktreningsøkter. Man kan nesten kalle de en firehodet hydra som vrir og vrenger hver dråpe av syre ut av rock'n'rolls råtnende lik.
Det er bare å begynne og glede seg.

21. April
Dørene åpner
21:00