JubileumsQUIZ

QUIZ

JubileumsQUIZ

Fredag 28.April 2017
19:00

// JUBILEUMSQUIZ m/Tromsø IL //

Førstkommende fredag har vi 50 års JUBILEUM og vi slår derfor på stortrommen! Vi pynter opp til fest og temaet for kvelden vil derfor være litt om de siste 50 årene, men også spørsmål om vår samarbeidspartner Tromsø IL! Hele 6 spillere kommer fra Alfheim og gleder seg til å menge seg med dere! I tillegg har de også med flotte premier :-) Dette blir en knallbra start på helgen! Velkommen!

// JUBILEUMSQUIZ m/Tromsø IL //

Samle sammen dine mest kunnskapsrike venner og bli med på allmennquiz! Påmeldingen er fra kl. 19:00, det kan være lurt å møte opp tidlig for her pleier det å bli fullt! Kjøkkenet disker opp med egen quizmeny så du og laget ditt får dere litt hjernemat hvis dere møter opp sultne.

Praktisk info:

  • Max 6 stykker per lag
  • 50 kr. per lag
  • Påmelding fra kl. 19:00
  • Quizstart kl. 20:00
  • Kjøkkenet er åpent til kl. 21:00 og serverer mat fra egen QuizMeny!
28. April
Påmelding fra
19:00