Blues For The Red Sun#4

Konsert

Blues For The Red Sun#4

m/The Devil And The Almighty Blues (N) + There Will Be Blood (I)
Fredag 7.April 2017
21:00

Blues For The Red Sun presenterer konsert nr. 4 i sin konsertserie og denne gangen er det Oslo-bandet The Devil And The Almighty Blues og Italienske There Will Be Blood som tar turen til Tromsø. Begge har tidligere spilt ved Buktafestivalen til stor begeistring for publikum. The Devil And The Almighty Blues slipper 17. mars sitt andre album, som rett og slett har fått navnet «II». De holder seg til formelen og spiller seig, melodiøs og deilig gitarbasert bluesrock. De blir å måle kreftene med Tromsøpublikumet, før de reiser ut i Europa og blant annet spiller ved Roadburn Festivalen i Nederland!
There Will Be Blood har brukt høsten og vinteren til å turnere masse i sitt hjemland og høstet ekstremt gode kritikker for sitt tredje album «Horns» som kom ut sommeren 2016. Bandet spiller utadvendt blues i gata med White Stripes og Black Keys.

7. April
Dørene åpner
21:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Fredag, April 7, 2017 - 21:00
Legg til i kalender