StudentUKA 2017: Barneshow med Markus Bailey

StudentUKA

StudentUKA 2017: Barneshow med Markus Bailey

Onsdag 8.Februar 2017
17:00

GRATIS BARNESHOW

Markus Bailey skjønte i ung alder at han elsket å underholde. I barndommen ville han være med i alle produksjoner. Enten det var revy eller musikkvideoer. Med hans kulturelle blanding av onkel Sam og Ola nordmann har afro nordmannen hatt et mål: å ta over verden med et stort smil. Markus startet på skuespiller utdanningen ved NISS og fikk etter kort tid jobb i barne TV.
Som 19 åring var han den yngste til å gå inn i rolle som programleder i beste sendetid på NRK super. I over to år underholdt Markus familier i hus og hytte med dans og skrullete humor. Dette førte til at han landet rollen som årets Blime ambassadør i 2014. En anti mobbe kampanje til NRK som fikk rekord høy deltagelse med over 750 tusen barn. Etter dette var Markus deltaker på underholdningsprogrammet «Mitt Dansecrew» hvor han sjarmerte seere med sitt gode humør. Dette landet han senere en jobb i «The Voice» hvor han jobbet backstage som programleder.
Markus Bailey er en gutt som vil at alle i verden skal trekke på smilebåndet.

Han kommer til StudentUKA for å levere et gratis barneshow med godt humør, konkurranser, dans og mye bevegelse!

8. Februar
Dørene åpner
17:00