SONNY ALVEN // StudentUKA 2017

Konsert

SONNY ALVEN // StudentUKA 2017

Support: Rune Nilsen
Fredag 17.Februar 2017
21:00

Det nyeste tilskuddet av unge norske produsenter som vekker oppmerksomhet internasjonalt er bergenseren Sonny Alven. Gjennom en imponerende utgivelsesrekke bestående av både orginalspor og remikser på Soundcloud, har den talentfulle bergenseren fått stadig flere følgere over det siste året, da også blant mer etablerte artistkolleger.

Tove Lo og Astrid S er stor fan, remiksen hans av Nause’s «Another You» har fått kjemperespons på alt som finnes av houseblogger der ute, og selveste Alesso har personlig forespurt Sonny om å remikse singelen sin «Cool». Med hiten «Our Youth» som nå har passert 22 millioner streams bare på spotify, følger verden med på hva som skjer med den unge bergenseren. Hans første EP «Make Me Feel» kom våren 2016, i forkant av europaturneen han gjorde med Kygo.

Support: Rune Nilsen aka. R|N, er en allsidig og lidenskapelig DJ på 29 år, som virkelig brenner for housemusikken. R|N starter for 4 år siden, hvor det øyeblikkelig viste seg at DJ kunsten er noe han ikke kunne være foruten. Rune har spilt på flere utesteder i Tromsø, hvor "good vibes" musikk ut i de sene nattetimer er et must. Målet er å skape en herlig stemning og danseglade gjester som sent vil glemme denne kvelden. 17. Februar tar han det store steget på Driv's storscene og ser frem til å formidle et warm-up sett i kjent R|N stil!

17. Februar
Dørene åpner
21:00