DAGNY // StudentUKA 2017

Konsert

DAGNY // StudentUKA 2017

Support: Resirkulert
Lørdag 18.Februar 2017
21:00

Tromsøartisten Dagny er Norges nye store popsensasjon. Da singelen "Backbeat" kom ut på høsten  2015 ble den delt mer på verdensbasis enn låtene Sia og Ellie Goulding var aktuelle med på samme tid. Siden den gang har hun fått platekontrakt med Republic Records, selskapet til bl.a. Taylor Swift, The Weeknd og Drake, og tungvekteren Forbes er blant mediene som spår henne en lysende fremtid. De skrev nylig en artikkel om den imponerende utviklingen Dagny har hatt i antall avspillinger på strømmetjenestene den siste tiden.

Også musikkbibelen NME har fått øynene opp for Dagny. Om hennes minneverdige konsert på by:Larm i år meldte de applauderende: "Backed by a three-piece band, Norwegian songstress Dagny provides a masterclass in shimmering Scandinavian pop - one that the capacity crowd are happy to be indulged in on the Drømmeteltet stage. (...) Dagny commands the stage like a pro and her unique brand of well-oiled synth-pop blended with her soaring vocals, help establish her set as one of the weekend’s finest."

Resirkulert fra Storfjord siller som support. 

Resirkulert er et ungt Tromsø-basert pop-rockband fra Storfjord bestående av Emil (19) på vokal og gitar, Johan (17) på gitar og koring, Jonas (20) på bass og Isak (17) på trommer. Både den første singelen "Nederst på lista" fra debut-EPen Blåmaling og "Før æ går til mitt" -deres første singel fra det kommende debut-albumet, havnet på NRK P3s C-liste. Musikken bærer preg av forskjellige sjangere, men alt er først og fremst basert på gitarene. Debutalbumet ventes i februar og vi gleder oss! 

18. Februar
Dørene åpner
21:00