SENJAHOPEN

Konsert

SENJAHOPEN

Fredag 9.desember 2016
21:00

Når Senjahopen gjester Driv er det alltid, om ikke akkurat med klump i halsen, så ihvertfall med litt ekstra andaktsfølelse. Det har seg nemlig slik at hvis ikke Buktafestivalen hadde adoptert orkesteret som en slags maskot for snart ti år siden så hadde neppe noen av bandmedlemmene noensinne kommet til å ta bandet på alvor. Men når man plutselig står foran et smekkfullt, gyngende og syngende (gamle) Driv på Buktanachspiel blir man mildt sagt inspirert til å fortsette. Og fortsatt har de. Og selv om det på mange måter har blitt mer alvor, så har de aldri mista det ramsalte, vindskeive og ikke minst nordnorske skråblikket i både musikk og lyrikk. Når kvartetten 9. Desember nok en gang gjester Driv er de ute på turné for å feire sitt rykende ferske fjerde album som ryktene vil ha det til skal hete «Himmel og Hav». Dette betyr nok ganske sikkert at man i tillegg til gamle sikkerstikk som «Kjærlighetsbrevet», «Yttersia» og «Fær Tell Senjahopen» kommer til å få servert rykende ferskt og sikkert dritbra materiale.

På grunn av at konserten solgte ut to måneder i forveien flyttes den fra Isbjørn Scene til SNN-scene! 

9. desember
Dørene åpner
21:00