Gatekunstner?

Nyhet

Gatekunstner?

Studentsamfunnet Driv har fortsatt mange hvite og svarte vegger tross etter at vi flyttet inn i nye lokaler for snart 6 år siden. Dette ønsker vi å gjøre noe med, der vi vil bruke lokale kunstnere til å fargelegge våre vegger. Om du er etablert eller ikke, det spiller ingen rolle for oss. Det viktigste er at du ønsker, sammen med oss, å lage tidenes kuleste studenthus - som ingen andre har i verden. 

Vi ser derfor etter deg som liker gatekunst i form av grafisk design, graffiti eller tagging og ønsker å løfte opp lokale kunstnere på vårt studenthus! Vil du ha din kunst på Nord-Norges største studenthus og muligheten til å endelig vise deg frem? Ta kontakt med oss og send inn noe av det du har gjort tidligere til ildri@driv.no innen 1. mars 

Foto: theculturetrip.com