SLØTFACE

Konsert

SLØTFACE

Support: LÜT
Lørdag 17.september 2016
21:00

Slutface er skitten, indieskranglete pop-punk fra Stavanger. Som et sintere Wombats inspirert av 90-tallets slacker helter kombinerer de det fengende og dansbare fra britisk pop-rock og New-Wave med det upolerte og ærlige uttrykket til amerikansk vestkyst- garage. Bandet blir rost for sitt punka, utagerende live-show som kombinerer de gøyeste moshpitopplevelsene med allsang på grensen.

Jenta og de tre guttene mellom 19 og 22 skriver låter med en tydelig feministisk agenda som inneholder direkte oppfordringer til sine jevnaldrende og upolerte bilder av ungdomstiden. Tenk Skam kombinert med Freaks and Geeks. Dats right.

Bandet som tidligere het Slutface byttet i 2016 navn til det mer nordiske Sløtface for å unngå sensur i innland og utland. Bandnavnet fungerer som en kritikk av populærkulturens syn på kvinner og måten deres seksualitet fremstilles.

Sløtface ble dannet i 2012 og har de siste årene spilt på alle de store norske festivalene (Øya, Slottsfjell, Pstereo, By:Larm) til god kritikk og mottok 6er i VG for sin første opptreden under Øyafestivalen i 2014. I 2015 signerte de med Norges kuleste indieplateselskap Propeller Recordings og ble med i samme familie som Highasakite, Team Me, Katjenjammer og Moddi. Etter tung sirkulasjon på norske radiokanaler, sist med singelen "Shave My Head" høsten 2015 og tidligere som urørtfinalister fokuserer bandet nå på utlandet. Sløtface har mottatt god omtale fra den store utenlandske musikkpressen (Kerrang, NME, Consequence of Sound, DIY, Billboard m.m.) og spilles mer og mer på radio i U.K., blant annet med flere avspillinger i tastemaker Annie Macs BBC program.

Etter hjemkomsten fra sin første utenlandsturne med det islandske bandet Fufanu i U.K. ferdigstiller bandet våren 2016 sin debutplate. Platen produseres av Dan Austin (Pixies, Surfer Blood, Massive Attack, Kid Wave osv.) og ventes våren 2017. I tillegg forbereder bandet flere utenlandske spillejobber i Tyskland og Storbritannia sommeren 2016 mens det jobbes mot en større USA satsing den påfølgende høsten. I mellom alt dette spiller Sløtface et sett utvalgte norgesdatoer som de håper vil bygge videre på arbeidet om å bryte ned skillet mellom publikum og scenen.


Som support stiller bandet LÜT
LÜT spiller hardtslående og energisk punkemusikk.

Sjekk ut LÜT her!

Facebook
Spotify
Itunes
Wimp/Tidal

17. september
Dørene åpner
21:00