Senjahopen

Konsert

Senjahopen

Lørdag 6.April 2013
22:00

Endelig kommer et av Norges råeste liveband tilbake til driv. Det er selvfølgelig kultbandet Senjahopen vi snakker om!

Bandet som spiller sin ramsalte, humoristiske og folkelige rock med et snev av country, påstår selv at de appellerer til flere enn eksilnordlendinger og hipstere med åletrange bukser og snurrebart. Noe de demonstrerte på Parkenfestivalen i Bodø da de gjorde en maktdemonstrasjon av en konsert, som endte med at de ble hudflettet av Iggy Pop sin manager backstage;i stedet for at publikum sto fremfor hovedscenen og ventet på legenden, sto de fortsatt fremfor lillescenen og ropte på mer fra «Yttersia».

I 2010 ga de ut debutalbumet «Bli Med På Yttersia» som av enkelte ble beskrevet som pur magi. I 2012 kom andrealbumet «Tåra, Pess Og Blod» som ble beskrevet som det mest sprudlende, ærligste, frekkeste og deiligste norskspråklige albumet Dagbladets anmelder hadde hørt på lenge. Musikalsk slektskap kan spores til artister som Bruce Springsteen, Tom Petty, KM Myrland, Boknakaran, Slayer, Jørn Hoel, Halvdan Sivertsen med flere.

Bandet består av bassist Jim Johansen (Delaware, Dead Sheriff), vokalist Henrik Sandnes (Farout Fishing, Cpt. Not Responsible), trommis Kent-Remi Gabrielsen (Farout Fishing, Joddski), pianist Marius Lerskallen (Norsk Pitbullsanatorium) og gitarist Petter Pogo (Valentinerne, Valentourettes, St.Thomas osv osv).

Hvis du vil oppleve pur og rå magi i Tromsø, er det bare å svelge boknafesken, spenne på seg pesshæstan og stampe sjarken til driv.

6. April
22:00
Sted: 
Haakonscene
Legg til i kalender