HAYSEED DIXIE

Konsert

HAYSEED DIXIE

Fredag 15.september 2017
21:00

Hayseed Dixie er et amerikansk band som startet i 2001 med utgivelsen av sitt første album, "A Hillbilly Tribute til AC / DC". Bandet utfører en blanding av deksjonsversjoner av hardrocksanger og originale komposisjoner i en stil som er en unik blanding av bluegrass og rockmusikk, og de er anerkjent som skaperne av den musikalske sjangeren "Rockgrass". Bandets navn er et språklig spill på navnet på bandet AC / DC.

Studioalbummet, "Hair Down To My Grass", ble utgitt 12. januar 2015 over hele verden og tilbrakte 3 uker på nummer 1-spot på UK Country Chart. Bandet lanserte det nye albumet i Storbritannia med en forestilling av "Eye of the Tiger" på Jools Holland Hootenanny Nyttårsaften BBC TV-show. Et nytt album med tittelen "Free Your Mind and Your Grass Will Follow" ble gitt ut i april 2017. 

YouTube-kanalen: https://www.youtube.com/user/johannespud

Facebook: https://www.facebook.com/hayseeddixie/?fref=ts

15. september
Dørene åpner
21:00
Sted: 
SNN-scenen
Legg til i kalender