GRENI

Konsert

GRENI

Torsdag 14.september 2017
20:00

Mine damer og herrer, det er på tide å introdusere dere forenny dimensjon aven allerede folkekjær og meget respektert musikant; Øystein Greni. Klar med sitt første soloalbum, og påfølgende norgesturné. 

Denne gangen har han beveget seg langt utenfor den vanlige Bigbang-komfortsonen, og jobbet med nye låtskrivere og musikere. Dette har resultert i "Pop Noir”, og av det snaut dusinet låter som utgjør Grenis svartmalte mesterverk, er det knapt en eneste en som ikke har landeplage-potensiale. Låtene er umiskjennelig Greni’ske, men viser oss sider av ham vi aldri har sett eller hørt før.

Greni har selv produsert Bigbangs album i årenes løp, men denne gangen har Tobias Fröberg (Ane Brun m.fl) alle sine geniale produsentfingre med i spill. Fröberg har pushet Greni utenfor komfortsonen, og lagt grunnlaget forlydlandskapet på “Pop Noir” som nå altså også skal overføres til liveformat. Albumet har allerede blitt meget godt mottatt blant anmeldere, med femmerne i bl.a. i Aftenposten og Dagbladet. iTromsø oppsummerer greit gledelig: "Etter drøyetotiår på toppen av norsk rocks næringskjede, har Greni med «Pop Noir» gitt ut sitt beste album så langt”.

Det skal bli en sann glede å få oppleve de nye og komplekse sidene av Øystein Greni fra en scene. Han tar også med seg et håndplukket topplag av musikere, så her kan man egentlig bare innføre konsertopplevelse-garanti først som sist.

"Stemningen på øvingslokalet har vært i taket og jeg gleder meg som en unge til å presentere det nye materialet på scenen. Folk kan forvente seg nye hits og gamle slagere i skjønn forening".

Hør albumet her: https://lnk.to/Greni_PopNoir

Et lite utvalg anmeldelser:
Dagbladet (terningkast 5): http://www.dagbladet.no/kultur/oystein-greni-star-fjellstott/67427694
Aftenposten (terningkast 5): http://www.aftenposten.no/kultur/Kledelig-popinnpakning-av-nye-Greni-617727b.html
iTromsø (terningkast 5): http://www.itromso.no/feedback/anmeldelser/2017/03/24/Storsl%C3%A5tt-og-stormannsgal-solodebut-14493856.ece

Foto: Anthony Huus

14. september
Dørene åpner
20:00
Sted: 
SNN-scenen
Legg til i kalender