DebutUKA: Lynkurs i Salsa og Latinkveld

DebutUKA

DebutUKA: Lynkurs i Salsa og Latinkveld

Fredag 18.august 2017
19:00

Velkommen til Lynkurs i Salsa og Latinkveld. Dette er den perfekte måten å møte mange studenter på, samt få lære av tidligere verdensmestre i Latinsk dans helt gratis. Om instruktørene: JT & Ania, ved DanceLab UIT Salsa, har syv topp 3 plasseringer i VM innen Latinsk dans. I syv år har de vært internasjonale artister og instruert latinsk dans over hele verden. I 2016 vant de VM i Salsa i Hong Kong og i 2015 vant de Japan Cup. De har opptrådt på indisk, amerikansk, australsk og hollandsk TV, samt vært i internasjonale danseblader som Salsamundi. Dette blir en kveld hvor UiT sin nyoppstartet Salsaklubb sprer glede via Latinsk musikk.

18. august
Dørene åpner
19:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Legg til i kalender